Zoeken naar niets de plaats

Uw zoekactie voor niets de plaats leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Beffer 65 jaar Antwerpen - Brasschaat
Tongzoenen, likken, beffen, facesitting ... en méér
Wat is het zalig om een vrouw te tongzoenen, strelen, likken, beffen, facesitting, … Mijn motto : “Hoe langer hoe natter, hoe dieper hoe liever!” Rimmen (kontlikken) kan maar MET beflapje voor veiligheid. Ben 62 jr. jong uit N.Antw., met een mooi, slank, intiem geschoren lichaam (JIJ OOK!!), met leuk “gereedschap”, en een lekker kontje. Een “strak” kutje geniet enigsins mijn voorkeur, want ik hou ervan om mijn tong lekker tussen jouw lippen te “wringen”, op zoek naar het ‘Heiligdom der Heiligdommen! Verpl./ontv. kan. Jij draagt GEEN tattoos, piercings of lipstick!!!! Hygiëne en veiligheid zijn prioritair. Voel je een plasdrang, dan ga je waarschijnlijk “spuiten” (squirten). Graag in het mondje a.u.b.! Hmmm … lekker! Is de plasdrang écht … ook geen probleem. Laat maar vloeien! Let wel: ik zoek enkel een VROUW. Fakers … onthoudt julllie!! Er vindt steeds een ontmoeting plaats vooraf. Interesse? Graag info MET foto(‘s). Is er de “klik”, dan stuur ik de mijne.  
Jo met de banjo 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jo met de banjo...
... zoekt een Lien met een mandoline om samen muziek te maken en de pannen van het dak te spelen. Ik speel graag de eerste viool maar heb er ook geen probleem mee om jou als dirigent blindelings te volgen. We kunnen zonder problemen ´s namiddags bij mij thuis in Antwerpen naar hartelust repeteren. Naast de banjo ben ik ook behendig met de blokfluit (de gewone versie, niet de donkere alt-variant) en hanteer ik heel graag de maracas. Het repertoire strekt zich uit van zacht klassiek over hip, hop en hup met de geit tot de stevigere knuffelrocksongs van de 80ies en 90ies. Uiteraard is er plaats voor eigen inbreng en zo nu en dan zelfs een solo. Toch zal de nadruk liggen op duetten, onder, naast, en boven elkaar. Dus heb jij ook nood aan wat meer muziek in je leven, reageer dan zodat we samen partituren kunnen schrijven en symfonieën componeren waar de vonken van afvliegen. Mijn solsleuteltje kijkt reikhalzend uit naar je bericht. Een Kaatje met een mondharmonicaatje mag ook reageren.  
Dirk 56 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Yoni massage
Een Yoni massage voor vrouwen is een helende ervaring die door middel van liefdevolle aanrakingen de vrouw opnieuw in haar veiligheid, zelfvertrouwen en kracht zet. Dit alles vindt plaats zonder verwachting of enige vorm van interactie. Je gentiet gewoon van een moment met jezelf, vrij van oordeel of beperkingen. Heb je ook huidhonger en heeft het bovenstaande je getriggerd? Ik beschik over een draagbare massagetafel, de zachte amandelolie en de bijpassende tantrische muziek. Geef maar een teken bij interesse. Ik verplaats enkel in en naar een huiselijke sfeer.  
Paul 56 jaar Limburg - Leudal
Exhibitionist zoekt kijkers, en...
Ik ben een exhibitionistische man die op zoek is naar mensen die graag naar mij willen kijken als ik mij op een redelijk publieke plaats in sexy kleding, zie de foto's, masturbeer. Eventueel mij daarbij met mijn videocamera filmt. Andere zaken zijn bespreekbaar.  

Exhibitionist zoekt kijkers, en...
Jeroen 35 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Op zoek naar fwb
Ik ben 35 jaar en ik zou via deze weg graag in contact willen komen met een gezellige leuke dame. Dit om op regelmatige basis te kunnen afspreken. We kunnen eerst elkaar leren kennen en kunnen dan samen onze wensen, noden en fantasieën volledig vervullen. Uiteraard niets moet, maar ook veel kan. Wederzijds vertrouwen en discretie staan op de eerste plaats. Leeftijd is onbelangrijk, zolang de juiste klik er is.  

Op zoek naar fwb
Myself1981 42 jaar Antwerpen - Schoten
Man 42j zoekt een rijpere dame
Hoi, Ik ben een gebonden jongeman van 42 die een rijper vrouwke zoekt +42 - ... iemand die zelf graag een een jongere man leert kennen..zelf zou ik graag een dame leren kennen om in de toekomst af en toe eens mee af te spreken om te daten en haar lekker te verwennen.zou jij dit ook wel zien zitten?..laat het me weten en wie weet klikt het wel. Een bepaald type heb ik niet echt maar humor vind k wel sexy. Een foto kan k je wel sturen als je interesse hebt. Ben zelf m80 en normaal gebouwd. Discretie en respect staan op de eerste plaats Groeten en kusjes Xxx  
Johan 54 jaar Limburg - Eksel
LAT
Hallo, wellicht is dit niet de juiste plaats om een leuke vrouw te ontmoeten die ook openstaat voor een LAT relatie, maar ik probeer het gewoon... Ik ben een normale man, verzorgd, normaal postuur 1m85 groot, niet roker en verder zeker niet perfect. Ik zoek min of meer hetzelfde in een vrouw... verzorgd uiterlijk, normaal figuurtje, niet rookster, af en toe eens kunnen lachen met een flauwe mop en verder is wat imperfectie helemaal niet erg... 't gaat er immers om om je goed te voelen bij elkaar en te kunnen genieten van elkaar. Mocht er een leuke vrouw dit lezen en ook zo zien, dan zie ik je reactie graag tegemoet. Grts Johan  
Jeroen 35 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Op zoek naar fwb
Ik ben 35 jaar en ik zou via deze weg graag in contact willen komen met een gezellige leuke dame. Dit om op regelmatige basis te kunnen afspreken. We kunnen eerst elkaar leren kennen en kunnen dan samen onze wensen, noden en fantasieën volledig vervullen. Uiteraard niets moet, maar ook veel kan. Wederzijds vertrouwen en discretie staan op de eerste plaats. Leeftijd is onbelangrijk, zolang de juiste klik er is.  

Op zoek naar fwb
Sebas 36 jaar Antwerpen - Hoogstraten 0493145324
Trucker met een lekkere XL paal zoekt een leuke vrouw...
Hoi hoii! Leuk dat je even de moeite neemt om mijn advertentie te lezen tussen al de andere.. Wie ik ben? Ik ben Sebas, een 35 jarige trucker uit de Kempen. Wat ik zoek: Een leuke vrouw voor leuke en spannende momenten samen. Humor vind ik heel belangrijk en een fysieke aantrekkingskracht ook. Ik ben een verzorgd type en dat zou ik ook graag tegenover mij hebben. Hoe ik een date zie tussen ons.. dat kan vanalles zijn, een vluggertje ergens op een parkeerplaats, meerijden in de truck en de hele dag gezellig doorbrengen met de stoute dingen erbij, een avondje iets gaan eten en drinken en ergens belanden waar we het gezelliger kunnen maken.. alles kan en alles mag. Dus, als u denkt hier ben ik wel benieuwd naar, dan zie ik graag en reactie van u met het liefste ook een foto erbij zodat ik weet tegen wie dat ik spreek. Mijn telefoonnummer staat erbij, maar graag eerst een berichtje, dan kunnen we later bellen. Spreken en zien we elkaar snel? Dikke kus, Sebas X  

Trucker met een lekkere XL paal zoekt een leuke vrouw...
Steven 38 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
Cardate gezocht
Hoi! Ik ben een man van 38. Ik ben lief en zelf wat verlegen. Ik zou graag met een meisje of dame afspreken dat zelf wat verlegen is en niet goed durft voor een cardate. Of meisjes of dames die twijfelen aan zichzelf. Daar ik zelf wat twijfel en verlegen ben, kan ik de juiste persoon op de juiste plaats zijn. We kunnen gewoon wat babbelen of meer. Figuur of afkomst maakt voor mij niet uit. Iedereen heeft zijn behoeftes xx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10